Bridgeresor Resegarantier

Din trygghet

Logo

 

BOKNING och BOKNINGSBEKRÄFTELSE 

Preliminär och slutlig bokningsbekräftelse.  För att kunna genomföra ett bra bridgearrangemang krävs att vi är minst ett 20-tal spelare.

Vi bokningsbekräftar därför i två steg:

1. Att vi mottagit er anmälan.

2. Att vi nu har minimiantalet inom räckhåll och beslutar genomföra arrangemanget. Först då är det dags att omvandla reservationer beträffande anslutnings- och paketresa till bindande bokningar. Läs mer i våra Resevillkor.

 

 

ARRANGÖRSANSVAR och RESEGARANTILAGEN

För våra inomnordiska resor är Rilbe&Co HB, reg-nr 969690-0506 arrangör i Resegarantilagens mening.

De har en bankgaranti stående enligt Kammarkollegiets anvisning på 100.000 kr för att backa upp sitt ansvar. De bokningsbekräftar och fakturerar er hela kostnaden och betalar sedan bussbolag, rederi och hotell respektive delar i paketet.

För utomnordiska arrangemang är EuropaBridges primära roll att erbjuda bridgespel på ett visst resmål.

Vi tar självfallet fullt ut ansvaret för att bridgen genomförs på ett tillfredsställande sätt enligt våra prospekt, resevillkor och Konsumentköplagen.

Samtidigt agerar vi även försäljningsagent av en lämplig paketresa för en utvald Teknisk Arrangör. Om ni så vill förmedlar vi er bokning till denne, som sedan ingår avtal beträffande paketresan direkt med er. Teknisk Arrangör ansvarar i Resegarantilagens mening för paketresan. Endast så är ni som resenärer entydigt skyddade av arrangörens överlägsna resurser om det skulle uppstå t.ex. flygstörningar.

Alternativt bokar ni helt på egen hand resa och boende efter samråd med oss.

Ni sluter alltså i juridiska termer två skilda avtal: Med oss och med arrangören. Detta gäller även om vi överenskommit med arrangören om att den fakturerar vår konferensavgift tillsammans med paketresan.

 

Ann & Jerry Bridgeresor AB

Djupövägen 25A, 881 31 Sollefteå

Telefon: 070-407 07 09 

E-post: info@europabridge.se

Bankgiro: 660-7105